Over ons

Nijman & Dulder Beschermingsbewind is een jong kantoor gespecialiseerd in beschermingsbewind en budgetbeheer.
Beschermingsbewind is mogelijk in de vorm van curatele, bewindvoering en mentorschap via rechterlijke benoeming.
Wij bieden financiële ondersteuning en begeleiding aan meerderjarige personen die lichamelijk en/of geestelijk (tijdelijk) niet in staat zijn om hun financiële belangen zelfstandig te behartigen.

De bewindvoerders bij Nijman & Dulder Beschermingsbewind hebben een werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau . Door onze ervaring met beschermingsbewind, schuldhulp- en begeleiding zijn bij ons de financiële en juridische kennis en ervaring paraat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw financiële belangen optimaal worden behartigd. Door deze kennis en ervaring weten wij wat er bij onze cliënten leeft en kunnen wij u helder en duidelijk vertellen wat u wel en niet van ons kunt verwachten.

Het belang van de klant staat altijd voorop. Wij helpen u bij het brengen van rust en stabiliteit in uw financiële situatie.
Indien uw schuldenlast dusdanig is dat uit uw inkomsten deze niet meer oplosbaar is, dan begeleiden wij u naar uw gemeente voor het traject schuldhulp.

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het noodzakelijk dat u uw medewerking verleent en informatie verstrekt in het belang van uw financiële omstandigheden en mogelijkheden. Door de korte lijnen binnen onze organisatie is het makkelijk in contact te komen met één van onze bewindvoerders.
De bewindvoerders zijn zowel telefonisch als per email goed bereikbaar en beantwoorden uw vragen binnen een aanvaardbare tijd.

Bent u ten einde raad en staat u op het punt uw financiële belangen, of dat van één van uw naasten voor een onbepaalde tijd uit handen te geven, dan kunt u met ons in contact treden.